ΕΣΠΑ

Η Winco , αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για οικονομία αλλα και φιλικότητα προς το περιβάλλον συνεχίζει να σας προσφέρει τα διπλά ενεργειακά κρύσταλλα ΔΥΟ ΕΠΟΧΩΝ της κορυφαίας εταιρείας Saint Gobain.
Τα ενεργειακά κρύσταλλα Planitherm Ultra N είναι η σειρά προιόντων υψηλής απόδοσης, χαμηλής εκπομπής (low-emissivity) της Saint Gobain και ενσωματώνουν πλήρως τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία θερμομονωτικής επίστρωσης. Ξακουστά για την εξαιρετικά ουδέτερη εμφανισή τους, τα κρύσταλλα Planitherm αντανακλούν πολύ αποτελεσματικά τη μεγάλου κύματος θερμική ακτινοβολία πίσω στο δωμάτιο, μειώνοντας έτσι τις θερμικές απώλειες μέσω των παραθύρων ενώ συνάμα μεγιστοποιείται το κέρδος ηλιακής θερμότητας και φυσικού φωτισμού. Ένας συνδιασμός από μικροσκοπικά λεπτές στρώσεις οξειδίου μετάλλου εφαρμόζεται σε υψηλής ποιότητας διαφανές γυαλί Planilux χρησιμοποιώντας ειδικές διαδικασίες υπό συνθήκες κενού. Ανάλογα με τη σύνθεση αυτών των διάφανων επιστρώσεων, μπορούν να παραχθούν πολλά διαφορετικά προιόντα με διαφορετικές τιμές θερμικής απόδοσης, φασματομετρικές τιμές και χαρακτηριστικά.
Τα ενεργειακά κρύσταλλα Planitherm είναι σχεδιασμένα για χρήση σε όλες τις εφαρμογές διπλής υάλωσης , με κάθε είδους κάσα , για νέες κατασκευές ή αντικατάσταση. Ειδικότερα πλήρούν όλες τις προυποθέσεις για χρήση σε παράθυρα, πόρτες, αίθρια αλλά και υαλοπετάσματα κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ :

- Βελτιωμένη θερμομόνωση.
Ένας διπλός υαλοπίνακας με κρύσταλλα Planitherm είναι έως και 3 φορές πιο αποδοτικός από ένα απλό διπλό υαλοπίνακα και προσφέρει σημαντικά καλύτερη θερμική μόνωση σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς υαλοπίνακες χαμηλής εκπομπής (low-E) σκληρής επίστρωσης. Προσφέρει δηλαδή :

Σημαντική μείωση των λογαριασμών θέρμανσης.
Βελτιωμένη άνεση με λιγότερα ρεύματα και σημεία χαμηλής θερμοκρασιάς κοντα στους υαλοπίνακες.
Μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας.
Συμμόρφωση με τους νέους οικοδομικούς κανονισμούς.- Ουδέτερη εμφάνιση.
Η νέα γενιά επιστρώσεων Planitherm είναι εξαιρετικα ουδέτεροι τόσο στη διάδοση αλλα και στην αντανάκλαση του φωτός σε σχέση με τα παραδοσιακά κρύσταλλα σκληρής επίστρωσης που συνήθως έχουν κίτρινη / καφέ απόχρωση.

- Εξαιρετική καθαρότητα.
Η σειρά Planitherm της Saint Gobain προσφέρει υψηλά επίπεδα διαπερατότητας του φωτός, μεγιστοποιώντας την είσοδο του φυσικού φωτός μέσα στο κτίριο. Επίσης, αυτός ο τύπος επίστρωσης επωφελείται από τη απουσία του "φαινόμενου ομίχλης" που παρατηρείται σε προιόντα σκληρής επίστρωσης.
Κατάλογοι :
Τεχνικός κατάλογος PLANITHERM ULTRA N (Αγγλικά)