ΕΣΠΑ

winco-woman

Από το 1986 η Winco ειδικεύεται στην παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου. Ξεκινώντας με γνώμονα την ποιοτική παραγωγή προϊόντων, όπως και τη φιλική εξυπηρέτηση των πελατών της, δημιούργησε ένα προφίλ εμπιστοσύνης και στενής σχέσης με το πελατολόγιο της.

winco_facade

Σήμερα η Winco, με έδρα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των 1600m2 στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου και κέντρο διανομής στον Αγιο Ιωάννη στο Ρέντη συνεχίζει ποιοτικά την παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και χαλύβδινων , διάθεση κουφωμάτων ξύλινων και PVC, προσθέτοντας στην γκάμα της Καινοτόμες πόρτες ασφαλείας εισόδου αλουμινίου κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου απο τα δικά μας χέρια.

winco-worker

Όραμα της Winco είναι η διαρκής εξέλιξη, πρωτοπορία και καινοτομία. Έχοντας πάντα γνώμονα την ολική ποιότητα, τις νέες ιδέες και την άριστη παραγωγή τεχνολογικού προϊόντος, η Winco είναι πάντα ανοιχτή στις προτάσεις σας και εγγυάται μια ασφαλή σχέση συνεργασίας.

Γιατί εμείς στη Winco πιστεύουμε σε ένα κόσμο ασφαλή και όμορφο!

winco-dog

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

winco-projectswinco-projects1winco-projects2winco-project4winco-project4winco-projects6winco-projects8winco-projects9winco-projects10winco-projects11winco-projects12winco-projects11winco-project12winco-project14