• Μόνο Online!
Προσοχή! Οι φωτογραφίες και τα σχέδια των προϊόντων απεικονίζονται κατα προσέγγιση και διαφοροποιούνται από τα τελικά προϊόντα.

Διπλός ενεργειακός υαλοπίνακας - τζάμι

Διπλός ενεργειακός υαλοπίνακας 5 (16 Argon 90) 4 PLANISTAR EVO#2. Τζάμι κομμένο και διαμορφωμένο σε ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Υπολόγισε την ποσότητα που χρειάζεσαι, στείλε μας τα μέτρα και λάβε το πακέτο στις διαστάσεις σου!!

Προσαρμογή προϊόντος

Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε την αλλαγή σας, για να μπορέσετε να το προσθέσετε στο καλάθι
  • 250 χαρ. μέγιστο
23,20 €
χωρίς ΦΠΑ Παράδοση σε 5-7 μέρες
Ποσότητα

 

Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

 

Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

 

Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Ενεργειακά Κρύσταλλα 4 Εποχών

 

Διπλή λειτουργία για τη δική σας άνεση ! Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση. Με το νέο SGG PLANISTAR EVO μπορείτε να απολαμβάνεται την τέλεια θερμοκρασία και το ιδανικό φως σε κάθε εποχή του χρόνου. Η λειτουργία άνεσης χειμώνα-καλοκαιριού διατηρεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όλο το χρόνο και η ανακλαστικότητα παρέχει άνεση και προστασία της ιδιωτικής ζωής Ξακουστά για την εξαιρετικά ουδέτερη εμφανισή τους, τα κρύσταλλα PLANISTAR αντανακλούν πολύ αποτελεσματικά τη μεγάλου κύματος θερμική ακτινοβολία πίσω στο δωμάτιο, μειώνοντας έτσι τις θερμικές απώλειες μέσω των παραθύρων ενώ συνάμα μεγιστοποιείται το κέρδος ηλιακής θερμότητας και φυσικού φωτισμού. Ένας συνδιασμός από μικροσκοπικά λεπτές στρώσεις οξειδίου μετάλλου εφαρμόζεται σε υψηλής ποιότητας διαφανές γυαλί Planilux χρησιμοποιώντας ειδικές διαδικασίες υπό συνθήκες κενού. Ανάλογα με τη σύνθεση αυτών των διάφανων επιστρώσεων, μπορούν να παραχθούν πολλά διαφορετικά προιόντα με διαφορετικές τιμές θερμικής απόδοσης, φασματομετρικές τιμές και χαρακτηριστικά. 

Τα ενεργειακά κρύσταλλα Planistar είναι σχεδιασμένα για χρήση σε όλες τις εφαρμογές διπλής υάλωσης , με κάθε είδους κάσα , για νέες κατασκευές ή αντικατάσταση. Ειδικότερα πλήρούν όλες τις προυποθέσεις για χρήση σε παράθυρα, πόρτες, αίθρια αλλά και υαλοπετάσματα κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ :

(+) Βελτιωμένη θερμομόνωση.

Ένας διπλός υαλοπίνακας με κρύσταλλα Planistar είναι έως και 3 φορές πιο αποδοτικός από ένα απλό διπλό υαλοπίνακα και προσφέρει σημαντικά καλύτερη θερμική μόνωση σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς υαλοπίνακες χαμηλής εκπομπής (low-E) σκληρής επίστρωσης. Προσφέρει δηλαδή :

Σημαντική μείωση των λογαριασμών θέρμανσης. 

Βελτιωμένη απόδοση, παρέχοντας αυξημένη προστασία από τον ήλιο.

Βελτιωμένη άνεση με λιγότερα ρεύματα και σημεία χαμηλής θερμοκρασιάς κοντα στους υαλοπίνακες. 

Μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας. 

Συμμόρφωση με τους νέους οικοδομικούς κανονισμούς.

(0) Ουδέτερη εμφάνιση.

Η νέα γενιά επιστρώσεων Planistar είναι εξαιρετικα ουδέτεροι τόσο στη διάδοση αλλα και στην αντανάκλαση του φωτός σε σχέση με τα παραδοσιακά κρύσταλλα σκληρής επίστρωσης που συνήθως έχουν κίτρινη / καφέ απόχρωση.

✶ Εξαιρετική καθαρότητα.

Η σειρά Planistar της Saint Gobain προσφέρει υψηλά επίπεδα διαπερατότητας του φωτός, μεγιστοποιώντας την είσοδο του φυσικού φωτός μέσα στο κτίριο. Επίσης, αυτός ο τύπος επίστρωσης επωφελείται από τη απουσία του "φαινόμενου ομίχλης" που παρατηρείται σε προιόντα σκληρής επίστρωσης.

❐ Βελτιωμένη αισθητική

χάρη στη μείωση του εξωτερικού επιπέδου ανάκλασης.

Χαρακτηριστικά

Συνδιασμός Υλικών - Materials Composition
Γυαλί - Glass

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: