ΕΣΠΑ

Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

  • 27,00 € - 185,00 €

Σήτες

Σήτες

Europa Plisse

Η σήτα EUROPA Plisse είναι προϊόν ποιότητας και αισθητικής, με μηχανισμό ερπύστριας χωρίς κάτω οδηγό, για ανεμπόδιστη πρόσβαση. Το πανί είναι άκαυστο, τύπου ακορντεόν, προσφέροντας αντικωνωπική προστασία, σκίαση και ανθεκτικότητα σε συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες. Η κίνηση πραγματοποιείται με κορδόνια από υλικό Vectran που προσδίδει ενισχυμένη αντοχή και προστατεύει τη σήτα από φθορές που προκαλούνται από τον αέρα και την καθημερινή χρήση.

Europa Free

Εμφάνιση που ξεχωρίζει! Η ΣΗΤΑ EUROPA FREE, έχει ίσιο πανί, χωρίς πτυχώσεις που εξασφαλίζει διακριτική και ομοιόμορφη αισθητική στο χώρο, εσωτερικά και εξωτερικά χωρίς την απαραίτητη χρήση οδηγού ολίσθησης. To ειδικό πανί Fiberglass που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της σήτας, παρέχει άριστη ορατότητα και επιπλέον δεν σαπίζει και δεν καίγεται.Διατίθεται σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής και απομιμήσεων ξύλου. Ο εξελιγμένος μηχανισμός κύλισης, επιτρέπει στη ΣΗΤΑ EUROPA FREE να σταματά σε οποιοδήποτε σημείο την αφήσουμε, ενώ προσφέρει αθόρυβη λειτουργία. Σε αντίθεση με παραπλήσια συστήματα, η ΣΗΤΑ EUROPA FREE δεν παρουσιάζει κενά μεταξύ πανιού και μηχανισμού κύλισης, ενώ το πρωτοποριακής σχεδίασης αντιανεμικό βουρτσάκι της, κρατά το πανί, σταθερά στον οδηγό του. Ο μηχανισμός κύλισης διαθέτει ευδιάκριτη ταινία κίτρινου χρώματος, ώστε να είναι ορατός όταν η σήτα είναι ανοικτή. Για τη λειτουργία της σήτας, δεν απαιτείται οδηγός ολίσθησης στο δάπεδο,έτσι ο χρήστης δεν συναντά κανένα απολύτως εμπόδιο κατά την κίνησή της. Σε περίπτωση ιδιαίτερων συνθηκών, όπως έντονες και συχνές ριπές ανέμου, το σύστημα μπορεί να δεχθεί ένα πολύ λεπτό προφίλ, το οποίο τοποθετείται στο δάπεδο και διασφαλίζει την ομαλή κύλιση και ασφάλιση της σήτας.

Europa 880

Η ιδανική πρόταση για Σήτα Ρολό και Σήτα Ανοιγόμενη, που ικανοποιεί ακόμα και τις δυσκολότερες απαιτήσεις. Με μοντέρνο σχεδιασμό, μοναδική λειτουργικότητα, ευκολία στη χρήση και απόλυτη εφαρμογή σε όλα τα Συστήματα Αλουμινίου EUROPA. Επιπλέον, η Σήτα Ρολό χάρη στον ειδικό μηχανισμό φρένου εξασφαλίζει άνετη, ομαλή και ελεγχόμενη κίνηση, ενώ το αντιανεμικό βουρτσάκι την κρατά στη θέση της, ακόμη και στο δυνατό αέρα.

Σήτες

Πλέγμα
Λίστα

Υπάρχουν 15 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 15

Ενεργά φίλτρα