Φιλτράρισμα κατά

Τιμή

Τιμή

  • 141,00 € - 1.240,00 €

Αυλόπορτες και Κάγκελα Αλουμινίου

Αυλόπορτες και Κάγκελα Αλουμινίου

Η Winco είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου και αυλόπορτες κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής. Όλα τα κάγκελα και οι αυλόπορτες είναι κατασκευασμένα από πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας, βαμμένα με πιστοποιημένες βαφές σε μια ανεξάντλητη ποικιλία χρωματικών επιλογών, προσφέροντας τους ανθεκτικότητα σε όλα τα είδη των καιρικών συνθηκών.


Τα κάγκελα αλουμινίου της Alfa δίνουν λύσεις υψηλής ποιότητας με την αντοχή, την αισθητική και την ασφάλεια να έχουν πάντα τον πρώτο λόγο.

Μη έχοντας καμία ιδιαίτερη ανάγκη συντήρησης καθίσταται η καλύτερη δυνατή επιλογή σε κάθε σύγχρονή αρχιτεκτονική εφαρμογή. Τα παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου ALFA σας προσφέρουν την δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων αλλά και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής. Διακρίνονται για την αντοχή τους στις συνεχώς μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, την αντιδιαβρωτική τους επεξεργασία και την εύκολη τοποθέτηση τους.


Τα κάγκελα αλουμινίου ALFA δίνουν λύσεις υψηλής ποιότητας με την αντοχή ,την αισθητική και την ασφάλεια να έχουν πάντα τον πρώτο λόγο.

Μη έχοντας καμία ιδιαίτερη ανάγκη συντήρησης καθίσταται η καλύτερη δυνατή επιλογή σε κάθε σύγχρονή αρχιτεκτονική εφαρμογή. Τα παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου ALFA σας προσφέρουν την δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων αλλά και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής. Διακρίνονται για την αντοχή τους στις συνεχώς μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, την αντιδιαβρωτική τους επεξεργασία και την εύκολη τοποθέτηση τους.


H ALFA πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά παρουσιάζοντας στους νέους καταλόγους καγκέλων αλουμινίου μια σειρά από νέα, εντυπωσιακά σχέδια για καγκελόπορτες αλουμινίου (συρόμενες & ανοιγόμενες).

Οι καγκελόπορτες αλουμινίου διακρίνονται σε δύο κατηγορίες (παραδοσιακές & inox anodizing) ενώ παράγονται και διατίθενται στις επιθυμητές διαστάσεις, έτοιμες προς τοποθέτηση. Χάρη στον ιδανικό σχεδιασμό τους και με την επιφανειακή επεξεργασία είτε της ηλεκτροστατικής βαφής, είτε της inox ανοδίωσης στο αλουμίνιο, αποτελούν την πλέον μοντέρνα και ξεχωριστή κατασκευαστική λύση, προσφέροντας συγχρόνως άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Αυλόπορτες και Κάγκελα Αλουμινίου

Πλέγμα
Λίστα

Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6

Ενεργά φίλτρα

Κάγκελο περίφραξης αυλογύρου WINDO Style Fence m481

Κάγκελο αυλογύρου Style Fence υψηλών προδιαγραφών κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο....

Τιμή 141,00 €

Κάγκελο περίφραξης αυλογύρου WINDO Style Fence m490

Κάγκελο αυλογύρου Style Fence υψηλών προδιαγραφών κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο....

Τιμή 167,00 €

Αυλόπορτα ανοιγόμενη WINDO Style Gates m481

Ανοιγόμενη μονόφυλλη αυλόπορτα Style Gates υψηλών προδιαγραφών κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου από...

Τιμή 577,00 €

Αυλόπορτα ανοιγόμενη WINDO Style Gates m481

Ανοιγόμενη δίφυλλη αυλόπορτα Style Gates υψηλών προδιαγραφών κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου από...

Τιμή 1.027,00 €

Αυλόπορτα συρόμενη WINDO Style Gates m481

Συρόμενη αυλόπορτα Style Gates υψηλών προδιαγραφών κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο....

Τιμή 1.110,00 €

Αυλόπορτα συρόμενη WINDO Style Gates m490

Συρόμενη αυλόπορτα Style Gates υψηλών προδιαγραφών κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο....

Τιμή 1.240,00 €