Πέργκολες Αλουμινίου

Πέργκολες Αλουμινίου

Η σειρά Europa Shadow είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα σκίασης το οποίο καλύπτει κατασκευές πέργκολας με σύγχρονο αλλά και παραδοσιακό σχεδιασμό με πλήθος τυπολογιών και υλικών. 

Η φιλοσοφία και ο σχεδιασμός της Europa Shadow έχει ως γνώμονα την εναρμονισμένη αισθητική με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ, την κατασκευαστική ευελιξία και την οικολογική συνείδηση.

Το σύστημα Europa Shadow επιτρέπει την οριζόντια ή κάθετη διάταξη των πτερυγίων τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα είδη πέργκολας, με δυνατότητα απλής σκίασης αλλά και προστασίας από τη βροχή. Διαθέτει τέσσερα διαφορετικά πτερύγια με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό. Τα πτερύγια σε κάθε κατασκευή μπορεί να είναι με σταθερή κλίση (κλίση της επιλογής μας) ή με δυνατότητα επιλογής της επιθυμητής κάθε φοράς κλίσης που ο χρήστης θέλει. Η στρέψη των πτερυγίων, γίνεται είτε χειροκίνητα με τη βοήθεια μανιβέλας είτε ηλεκτρικά με τη χρήση μοτέρ.

Πέργκολα Αλουμινίου EUROPA

Πέργκολα με κινούμενα πτερύγια

 

Με την επιλογή κλίσης των πτερυγίων σκίασης, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τη σκίαση του χώρου, όπως αυτός επιθυμεί. Επίσης, η στρέψη των πτερυγίων μπορεί να γίνει και με χειροκίνητο τρόπο με τη χρήση μανιβέλας.

Πέργκολα με κινούμενα στεγανά πτερύγια 

Με τα πτερύγια σκίασης σε κλειστή θέση, η πέργκολα παρέχει προστασία από το νερό της βροχής. Η απομάκρυνση του νερού της βροχής από το χώρο κάλυψης της πέργκολας γίνεται με ειδικό προφίλ νεροσυλλέκτη.

Πέργκολα Αλουμινίου EUROPA

Πέργκολα μικτής κατασκευής 

Πέργκολα μικτής κατασκευής με οριζόντια σταθερά πτερύγια σκίασης, κάθετα οριζόντια πτερύγια σκίασης και τεντόπανο.

Πέργκολα με πτυσσόμενη τέντα 

Η πέργκολα με πτυσσόμενη τέντα είναι ιδανική για κάλυψη μικρών ή μεγάλων χώρων. Το πανί της τέντας ανοίγει και κλείνει με μοτέρ, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα στο χρήστη να σταματήσει το πανί σε όποιο σημείο επιθυμεί.

Πέργκολα Αλουμινίου EUROPA

Πέργκολα με πανί 

Η πέργκολα με πανί, εκτός από τη μοναδική αισθητική, προσφέρει και πολύ καλή κάλυψη από την ηλιακή ακτινοβολία. Το πανί της πέργκολας μπορεί να αποτελείται από οποιοδήποτε υλικό της προτίμησης σας και μπορεί να απομακρυνθεί ή να αντικατασταθεί όποτε το επιθυμείτε.

Πέργκολα με πολυκαρμπονικό ή γυαλί 


η πέργκολα με χρήση πολυκαρμπονικών φύλλων ή γυαλιού, προσφέρει υψηλή αισθητική και εξαιρετική προστασία από το νερό της βροχής, για μοναδική στεγάνωση του χώρου κάλυψης.

Πέργκολα παραδοσιακής αισθητικής 


Πέργκολα παραδοσιακού τύπου, για περιπτώσεις που επιθυμούμε κλασική αισθητική σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Πέργκολα παραδοσιακής αισθητικής με πανί 


Η πέργκολα με πανί εκτός από μοναδική αισθητική, προσφέρει και ολοκληρωμένη κάλυψη από την ηλιακή ακτινοβολία. Το πανί της πέργκολας μποεί να αποτελείται από οποιοδήποτε υλικό της προτίμησης σας και μπορεί να απομακρυνθεί ή να αντικατασταθεί όποτε το επιθυμείτε.

Πέργκολες Αλουμινίου