ΕΣΠΑ

Φιλτράρισμα κατά

Τιμή

Τιμή

  • 254,00 € - 3.671,00 €

Ξύλινα Κουφώματα

Ξύλινα Κουφώματα

Leader Ανοιγόμενα & Συρόμενα Κουφώματα

Η πρώτη σείρα της Sidel που κουβαλάει 60 χρόνια εμπειρίας και παράδοσης αλλά και τεχνολογικής εξέλιξης. Απλές, κλασικές γραμμές και υψηλή λειτουργικότητα με άριστη θερμομόνωση. Η σειρά Leader κατασκευάζεται από ξυλεία πρώτης ποιότητας από πέυκο, μεράντι ή δρυς και είναι σε κάθε περίπτωση τρικολλητή. Διαθέτουν περιμετρικούς μηχανισμούς ασφαλείας πολλαπλών σημείων της "Maico" με αυτορυθμιζόμενα μανιτάρια και αντιδιαβρωτική προστασία tri-coat. Τα στάνταρ πόμολα των ανοιγόμενων υαλοστασίων είναι "Secustic" της "Hoppe" (αποτρέπουν το άνοιγμα από έξω) και προσφέρονται σε τρία χρώματα. Τα ανοιγόμενα υαλόστάσια διαθέτουν 2 περιμετρικά θερμοπλαστικά λάστιχα TPE , υψηλής σταθερότητας και μεγάλης αντοχής, που προσφέρουν τέλεια εφαρμογή και εξαιρετική μόνωση, ενώ τα συρόμενα φέρουν 3 λάστιχα TPE στο σημείο κάσας-φύλλου και 2 επιπλέον λάστιχα ειδικής μορφής στο σημείο φύλλου-φύλλου.

Leader Classic Ανοιγόμενα & Συρόμενα Κουφώματα

Το κλασικό ξύλινο παράθυρο αναθεωρήθηκε χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας και εγγυάται την τεχνική και λειτουργική τελειότητα. Η σειρά Leader Classic κατασκευάζεται από ξυλεία πρώτης ποιότητας από πέυκο, μεράντι ή δρυς και είναι σε κάθε περίπτωση τρικολλητή. Διαθέτουν περιμετρικούς μηχανισμούς ασφαλείας πολλαπλών σημείων της "Maico" με αυτορυθμιζόμενα μανιτάρια και αντιδιαβρωτική προστασία tri-coat. Τα στάνταρ πόμολα των ανοιγόμενων υαλοστασίων είναι "Secustic" της "Hoppe" (αποτρέπουν το άνοιγμα από έξω) και προσφέρονται σε τρία χρώματα. Τα ανοιγόμενα υαλόστάσια διαθέτουν 2 περιμετρικά θερμοπλαστικά λάστιχα TPE , υψηλής σταθερότητας και μεγάλης αντοχής, που προσφέρουν τέλεια εφαρμογή και εξαιρετική μόνωση, ενώ τα συρόμενα φέρουν 3 λάστιχα TPE στο σημείο κάσας-φύλλου και 2 επιπλέον λάστιχα ειδικής μορφής στο σημείο φύλλου-φύλλου.

Prestige

Η σειρά Prestige, αποτελεί μια νέα οπτική στα ξύλινα κουφώματα, που προήλθε από την επιθυμία της Sidel να δημιουργεί νέα προϊόντα που προβλέπουν τις τάσεις της αγοράς, δένουν αρμονικά το ξύλο με το αλούμινιο και εκμεταλεύονται πλήρως τα πλεονεκτήματα του κάθε υλικού, προσφέροντας στον πελάτη την ελευθερία να επιλέξει μέσα από ένα συνεχώς αυξανόμενο φάσμα προϊόντων τους τύπους και τα τελιώματα των κουφωμάτων που οραματίζεται. Κατασκευή από πέυκο, μεράντι ή δρυς σε κάθε περίπτωση τρικολλητά και κράμα αλουμινίου 6060 Τ5 σύμφωνα με το UNI 3569. Η σειρά Prestige είναι μια θαυμάσια λύση για όσους ζητούν την πρακτικότητα και την ευελιξία του αλουμινίου αλλά και συνάμα δεν θέλουν να χάσουν την ζεστασιά και τη φυσική αίσθηση ενός ξύλινου κουφώματος.

Prestige Exquadra

Οι υψηλές βαθμολογίες που κέρδισε σε όλα τις δοκιμές απόδοσης και η μοντέρνα σχεδίαση κάνουν τη σειρά Exquadra της Sidel, τον καλύτερο εκφραστή του design και της λειτουργικότητας, της βιομηχανίας κουφωμάτων ξύλου/αλουμινίου. Αυτή η νέα εκδοχή του γνωστού και επιτυχημένου κουφώματος Prestige, από το οποίο κληρονόμησε όλα τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, φέρει μοναδικής σχεδίασης τετράγωνες άκρες και στις δύο πλευρές του που το κάνουν να ταιριάζει τέλεια σε μοντέρνα και σύγχρονα αστικά περιβάλλοντα. Κατασκευή από πέυκο, μεράντι ή δρυς σε κάθε περίπτωση τρικολλητά και κράμα αλουμινίου 6060 Τ5 σύμφωνα με το UNI 3569. Η σειρά Prestige Exquadra είναι μια θαυμάσια λύση για όσους ζητούν την πρακτικότητα και την ευελιξία του αλουμινίου αλλά και συνάμα δεν θέλουν να χάσουν την ζεστασιά και τη φυσική αίσθηση ενός ξύλινου κουφώματος.

Supreme

Η σειρά Supreme της Sidel θέτει νέα πρότυπα στα ξύλινα κουφώματα με μία σειρά από καινοτομίες : το πάχος της εξαιρετικής ποιότητας ξυλίας που χρησιμοποιεί, το μοναδικό σχεδιασμό του και την εξαιρετική απόδοση του. Τα παράθυρα Supreme σχεδιάστηκαν ώστε να μην αφήνουν κανένα περιθώριο συμβιβασμού όσον αφορά την επιλογή μεταξύ της τεχνικής και της κομψότητας, ομορφιάς και απόδοσης καθώς βοηθούν στη μείωση της οικιακής κατανάλωσης ενέργειας ενώ κρατούν του εσωτερικούς χώρους σε μια άνετη θερμοκρασία. Κατασκευή από πεύκο, μεράντι ή δρυς σε κάθε περίπτωση πολυκολλητά, σε ελεύθερες διαστάσεις και τυπολογίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε έργου. Ο μοναδικός σχεδιασμός του συστήματος με την κάσα και το φύλλο από την εξωτερική πλευρά να είναι πρόσωπο, η θαυμάσια θερμομόνωση και ηχομόνωση καθώς και η αυξημένη ασφάλεια που προσφέρει έχουν καθιερώσει τη σειρά Supreme στη θέση του οδηγού της βιομηχανίας ξύλινων κουφωμάτων.

Ξύλινα Κουφώματα

Πλέγμα
Λίστα

Υπάρχουν 9 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9

Ενεργά φίλτρα