Φιλτράρισμα κατά

Συνδιασμός Υλικών - Materials Composition

Συνδιασμός Υλικών - Materials Composition

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

  • 1.132,00 € - 2.629,00 €

Τρίφυλλες Συρόμενες Μπαλκονόπορτες

Τρίφυλλες Συρόμενες Μπαλκονόπορτες

Europa 2000

Η ιδανική λύση για κάθε τύπο συρόμενου κουφώματος μικρών και μεγάλων διαστάσεων. Καλύπτει τέλεια ακόμα και τις δυσκολότερες απαιτήσεις, προσφέροντας υψηλή αισθητική με κλασικές γραμμές σχεδίασης, καθώς και στιβαρότητα και απόλυτη λειτουργικότητα με τη χρήση του νέου ανοξείδωτου οδηγού. Διατίθεται σε δύο τύπους: ίσια και σε οβάλ γραμμή με ενσωματωμένη λαβή. Διαθέτει φύλλο 35,4 mm, ράουλα μονά, διπλά ή τετραπλά 27mm, inox οδηγούς για άριστη κύλιση και διπλά κρύσταλλα πάχους έως 20 mm.

Europa 6000 HYBRID

Η σειρά “EUROPA 6000” είναι ένα συρόμενο Υβριδικό Σύστημα με ίσιες γραμμές σχεδίασης, το οποίο καλύπτει τόσο τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς όσο και τις αντικαταστάσεις των παλαιών χωνευτών κουφωμάτων. Είναι μια αξιόπιστη λύση που ενδείκνυται για την κατασκευή κουφωμάτων μικρών διαστάσεων με υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης, με συντελεστή θερμοπερατότητας Uf=3.8 W/m2K. Συνδυάζει την ευελιξία και την οικονομία στην κατασκευή, με το άψογο φινίρισμα και την απόλυτη λειτουργικότητα. Διαθέτει φύλλο τζαμιού 33,2 mm και δέχετε διπλούς ή τριπλούς υαλοπίνακες πάχους έως 24 mm.

Europa 10000 HYBRID

Η κατηγορία Slide up 10.000 είναι ένα νέο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης και με ιδιαίτερο γνώρισμα την ανύψωση πρώτα του φύλλου και μετά την ολίσθηση του. Σχεδιάστηκε για να καλύπτει κατασκευές μεγάλων ανοιγμάτων, προσφέροντας τους υψηλή θερμομόνωση, άριστη στεγάνωση και ασφάλεια ενώ προσφέρει υψηλό βαθμό θερμομόνωσης με τιμή συντελεστή θερμοπερατότητας Uf=4,0 W/m2K. Το παραπάνω πλεονέκτημα επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τον ειδικά σχεδιασμένο μηχανισμό 934 της G.U., ο οποίος πρώτα ανασηκώνει το φύλλο (μέγιστου βάρους 300 kg) και μετά τον ολισθαίνει πάνω στον ανοξείδωτο οδηγό. Επίσης υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού με ηλεκτροκινητήρα και τηλεχειρισμό. Προδιαγραφές διπλής ή τριπλής υάλωσης, με κενό αέρος 25mm. Ενδείκνυται για την κατασκευή επάλληλων – χωνευτών τζαμαριών με διάσταση πλάτους έως 12 μέτρων.

Europa 800

Η σειρά “PRIMA 800” είναι ένα νέο Οικονομικό, Συρόμενο σύστημα με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Σχεδιάστηκε να δίνει λύσεις σε αντικαταστάσεις κουφωμάτων αλλά και σε νέες κατασκευές, με έμφαση στην σύγχρονη αισθητική και την λειτουργικότητα. Η κύλιση των φύλλων γίνεται πάνω σε ανοξείδωτο οδηγό για αθόρυβη και ομαλή λειτουργία. Η στεγάνωση γίνεται περιμετρικά με βουρτσάκια ενώ έχει τη δυνατότητα να φέρει μηχανισμό κλειδώματος από 2 έως 5 σημεία. Φέρει πλάτος φύλλου τζαμιού 34 mm και δέχεται διπλούς υαλοπίνακες πάχους έως 21 mm.

Europa 8000

Η σειρά “Prima 8000”, είναι το νέο Οικονομικό Θερμομονωτικό Συρόμενο Σύστημα. Η σειρά διατίθεται σε δύο εκδόσεις κατασκευής, με συμβατικό μηχανισμό κύλισης, απλά ράουλα και στεγάνωση του συστήματος με βουρτσάκια και με ανασηκούμενο μηχανισμό κύλισης, όπου το φύλλο ανασηκώνεται και κυλάει πάνω στον ανοξείδωτο οδηγό με ενισχυμένη στεγάνωση του συστήματος με λάστιχα. Το μέγιστο βάρος κατασκευής ανά φύλλο είναι 200kg. Διαθέτει φύλλο τζαμιού πλάτους 47 mm και δέχεται διπλούς υαλοπίνακες πάχους έως και 34 mm ενώ προσφέρει υψηλό βαθμό θερμομόνωσης με τιμή συντελεστή θερμοπερατότητας Uf=4,3 W/m2K.

Τρίφυλλες Συρόμενες Μπαλκονόπορτες

Πλέγμα
Λίστα

Υπάρχουν 2 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-2 από σύνολο 2

Ενεργά φίλτρα

Τιμή 1.132,77 €

Μπαλκονόπορτα Συρόμενη Υψούμενη ETEM E50 ECS

Η μπαλκονόπορτα Ε50 είναι μία από τις πιο σύγχρονες συρόμενες θερμομονωτικές επιλογές απο τα...

Τιμή 2.628,88 €