Φιλτράρισμα κατά

Συνδιασμός Υλικών - Materials Composition

Συνδιασμός Υλικών - Materials Composition

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

  • 714,00 € - 1.503,00 €

Δίφυλλες Συρόμενες Μπαλκονόπορτες

Δίφυλλες Συρόμενες Μπαλκονόπορτες

Europa 800

Η σειρά “PRIMA 800” είναι ένα νέο Οικονομικό, Συρόμενο σύστημα με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Σχεδιάστηκε να δίνει λύσεις σε αντικαταστάσεις κουφωμάτων αλλά και σε νέες κατασκευές, με έμφαση στην σύγχρονη αισθητική και την λειτουργικότητα. Η κύλιση των φύλλων γίνεται πάνω σε ανοξείδωτο οδηγό για αθόρυβη και ομαλή λειτουργία. Η στεγάνωση γίνεται περιμετρικά με βουρτσάκια ενώ έχει τη δυνατότητα να φέρει μηχανισμό κλειδώματος από 2 έως 5 σημεία. Φέρει πλάτος φύλλου τζαμιού 34 mm και δέχεται διπλούς υαλοπίνακες πάχους έως 21 mm.

Europa 6000 HYBRID

Η σειρά “EUROPA 6000” είναι ένα συρόμενο Υβριδικό Σύστημα με ίσιες γραμμές σχεδίασης, το οποίο καλύπτει τόσο τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς όσο και τις αντικαταστάσεις των παλαιών χωνευτών κουφωμάτων. Είναι μια αξιόπιστη λύση που ενδείκνυται για την κατασκευή κουφωμάτων μικρών διαστάσεων με υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης, με συντελεστή θερμοπερατότητας Uf=3.8 W/m2K. Συνδυάζει την ευελιξία και την οικονομία στην κατασκευή, με το άψογο φινίρισμα και την απόλυτη λειτουργικότητα. Διαθέτει φύλλο τζαμιού 33,2 mm και δέχετε διπλούς ή τριπλούς υαλοπίνακες πάχους έως 24 mm.

Europa 8000

Η σειρά “Prima 8000”, είναι το νέο Οικονομικό Θερμομονωτικό Συρόμενο Σύστημα. Η σειρά διατίθεται σε δύο εκδόσεις κατασκευής, με συμβατικό μηχανισμό κύλισης, απλά ράουλα και στεγάνωση του συστήματος με βουρτσάκια και με ανασηκούμενο μηχανισμό κύλισης, όπου το φύλλο ανασηκώνεται και κυλάει πάνω στον ανοξείδωτο οδηγό με ενισχυμένη στεγάνωση του συστήματος με λάστιχα. Το μέγιστο βάρος κατασκευής ανά φύλλο είναι 200kg. Διαθέτει φύλλο τζαμιού πλάτους 47 mm και δέχεται διπλούς υαλοπίνακες πάχους έως και 34 mm ενώ προσφέρει υψηλό βαθμό θερμομόνωσης με τιμή συντελεστή θερμοπερατότητας Uf=4,3 W/m2K.

Europa A40sl HYBRID

gvnia-a40sl-europaEuropa A40sl logo

Το νέο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα EUROPA Hybrid A40 SL αποτελεί την κορυφαία πρόταση της EUROPA όσον αφορά στα αρχιτεκτονικά συρόμενα συστήματα υψηλής θερμομόνωσης. Ο σχεδιασμός των προφίλ σε ίσιες γραμμές ακολουθεί τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον σχεδιασμό της σειράς ώστε να παρέχει αυξημένη θερμομόνωση με Uf από 1,63W/m2K καθώς και αυξημένη ηχομόνωση. Τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά διπλής διέλασης από υλικό epdm σε συνδυασμό με expanded - epdm, όπως επίσης και η χρήση μονωτικών υλικών EPS εσωτερικά των θαλάμων επιτυγχάνουν σημαντική αύξηση της θερμομόνωσης.

Έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζεται ιδανικά με τα ανοιγόμενα συστήματα της εταιρίας EUROPA Hybrid A40 SI & HS. Η σειρά EUROPA Hybrid A40 SL φέρει τη δυνατότητα τοποθέτηση μηχανισμού πολλαπλού κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια. Η σειρά δίνει την πρόσθετη δυνατότητα κατασκευής τυπολογιών συρόμενου με σταθερό, αποτελώντας ιδανική λύση για απαιτητικές σύγχρονες κατασκευές.

Europa 10000 HYBRID

Η κατηγορία Slide up 10.000 είναι ένα νέο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης και με ιδιαίτερο γνώρισμα την ανύψωση πρώτα του φύλλου και μετά την ολίσθηση του. Σχεδιάστηκε για να καλύπτει κατασκευές μεγάλων ανοιγμάτων, προσφέροντας τους υψηλή θερμομόνωση, άριστη στεγάνωση και ασφάλεια ενώ προσφέρει υψηλό βαθμό θερμομόνωσης με τιμή συντελεστή θερμοπερατότητας Uf=4,0 W/m2K. Το παραπάνω πλεονέκτημα επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τον ειδικά σχεδιασμένο μηχανισμό 934 της G.U., ο οποίος πρώτα ανασηκώνει το φύλλο (μέγιστου βάρους 300 kg) και μετά τον ολισθαίνει πάνω στον ανοξείδωτο οδηγό. Επίσης υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού με ηλεκτροκινητήρα και τηλεχειρισμό. Προδιαγραφές διπλής ή τριπλής υάλωσης, με κενό αέρος 25mm. Ενδείκνυται για την κατασκευή επάλληλων – χωνευτών τζαμαριών με διάσταση πλάτους έως 12 μέτρων.

Συρόμενο Α40SL

Δίφυλλες Συρόμενες Μπαλκονόπορτες

Πλέγμα
Λίστα

Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6

Ενεργά φίλτρα

Μπαλκονόπορτα Συρόμενη Επάλληλη Δίφυλλη GEALAN S8000 IQ

Το σύστημα S8000IQ πρωτοπορεί με τους έξι θαλάμους στην κάσα και στο φύλλο. Ιδανικό για νεες...

Τιμή 714,71 €

Μπαλκονόπορτα Συρόμενη Δίφυλλη ETEM Ε32 με θερμομόνωση

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ε32. ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Το νέο σύστημα Ε32 συρόμενο θερμομονωτικό είναι το...

Τιμή 736,92 €

Μπαλκονόπορτα Συρόμενη Επάλληλη Δίφυλλη EUROPA 800 κ ESS34

Η μπαλκονόπορτα EUROPA ESS34 είναι ένα συρόμενο Υβριδικό Σύστημα με ίσιες γραμμές σχεδίασης, το...

Τιμή 860,96 €

Μπαλκονόπορτα Συρόμενη Επάλληλη Δίφυλλη KÖMMERLING...

Οι συρόμενες μπαλκονόπορτες Premi Line μπορούν να κατασκευαστούν σε σχεδιασμό δύο, τριών ή...

Τιμή 876,56 €

Μπαλκονόπορτα Συρόμενη Υψούμενη EUROPA 8000

Η μπαλκονόπορτα EUROPA 8000 Thermo είναι ένα νέο οικονομικό, θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα...

Τιμή 1.466,08 €
Λεπτομέρειες καταχώρησης

Μπαλκονόπορτα Συρόμενη Υψούμενη ETEM E50 ECS

Η μπαλκονόπορτα Ε50 είναι μία από τις πιο σύγχρονες συρόμενες θερμομονωτικές επιλογές απο τα...

Τιμή 1.502,23 €