Αίθρια

Αίθρια

FW 50+ 
Το δοκιμασμένο και ελεγμένο πολύ-σύστημα FW 50+ (πλάτος όψης προφίλ 50 mm) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν προσόψεις και φεγγίτες με εντελώς διαφορετικά σχέδια. Η συμβατότητα μεταξύ όλων των συστημάτων Schüco εξασφαλίζει τη μέγιστη δημιουργική ελευθερία. Με μεγάλη ποικιλία καπακιών το θερμομονωμένο βασικό σύστημα για κάθετες προσόψεις προσφέρει εξαιρετικές σχεδιαστικές δυνατότητες για κάθε τύπο πρόσοψης.

7000 
Η σειρά "EUROPA 7000" καλύπτει τις κατασκευές αιθρίων µε παράθυρα οροφής. Ικανοποιεί απόλυτα την απαίτηση για ιδανικό φωτισμό και αερισμό κάθε οικοδομής. Προσφέρει απόλυτη αντοχή, τέλεια λειτουργικότητα και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ επιτρέπει την άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον. Έχει μεγάλες δυνατότητες συνδυασμού, τόσο σε κλασικές όσο και σε μοντέρνες κατασκευές.
Το σύστηµα "EUROPA 7000" είναι σχεδιασµένο έτσι ώστε όλες οι κατασκευές να πραγµατοποιούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να απαιτείται από τον αλουµινοκατασκευαστή να διαθέτει ιδιαίτερο µηχανολογικό εξοπλισµό.
Με τη χρήση µιας πρέσας γίνονται όλες οι απαραίτητες κατεργασίες στα προφίλ, που διευκολύνουν το γρήγορο µοντάρισµα της κατασκευής και διασφαλίζουν τη σωστή απορροή των υδάτων στο εξωτερικό µέρος. Η σωστή επιλογή των προφίλ µας βοηθά να δηµιουργήσουµε κατακόρυφες ή επικλινείς επιφάνειες µε γωνίες από 7,5° έως 90°.
Επίσης, μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος.

Αίθρια