ΕΣΠΑ
Επαγγελματικά Ρολά

Επαγγελματικά Ρολά

G20

Ρολό από χαλύβδινο προφίλ (γαλβανιζέ) σε διάσταση 115mm. Ιδανικό για γκαράζ και καταστήματα. Ο τύπος G 20 παραδίδεται βαμμένος με ηλεκτροστατική βαφή, σε οποιοδήποτε χρωματισμό επιλέξει ο πελάτης.

G30 Διάτρητο

Ρολό Ανοικτού Τύπου από Χαλύβδινο προφίλ (γαλβανιζέ) κοίλης διατομής, σε διάσταση 80mm και πάχος 1,00mm, διάτρητο με τρύπες διαμέτρου 2,00mm. Είναι ιδανικό για καταστήματα που θέλουν να συνδυάσουν την προβολή των εμπορευμάτων τους με την ασφάλεια και την υψηλή αισθητική. Ο τύπος G 30 ΔΙΑΤΡΗΤΟ παραδίδεται βαμμένος με ηλεκτροστατική βαφή, σε οποιοδήποτε χρωματισμό επιλέξει ο πελάτης.

G40 Διάτρητο

Ρολό Ανοικτού Τύπου από Χαλύβδινο προφίλ (γαλβανιζέ) σε διάσταση 115 mm και πάχος 1,00mm, διάτρητο με τρύπες διαμέτρου 2,00mm. Είναι ιδανικό για καταστήματα που θέλουν να συνδυάσουν την προβολή των εμπορευμάτων τους με την ασφάλεια και την υψηλή αισθητική. Ο τύπος G 40 ΔΙΑΤΡΗΤΟ παραδίδεται βαμμένος με ηλεκτροστατική βαφή, σε οποιοδήποτε χρωματισμό επιλέξει ο πελάτης.

Δικτυωτά Ρολά Ασφαλείας

Κατασκευασμένα από βέργες γαλβανισμένου χάλυβα, διατομής 8mm, που αφού διαμορφωθούν σε ειδική πρέσα, ενώνονται μεταξύ τους με ισχυρούς συνδέσμους από γαλβανιζέ λαμαρίνα, πάχους 1,5 mm δημιουργώντας έτσι τα τέσσερα ρομβοειδή σχήματα. Όλοι οι τύποι των δικτυωτών ρολών παραδίδονται βαμμένοι με ηλεκτροστατική βαφή, σε οποιοδήποτε χρωματισμό επιλέξει ο πελάτης.

G ROL

Ρολό από ειδικό πολυκαρμπονικό υλικό υψηλών προδιαγραφών, ενισχυμένο με εσωτερικές μεταλλικές ράβδους. Συνδυάζει υψηλές προδιαγραφές αντοχής και ασφάλειας με χαμηλό θόρυβο κατά την λειτουργία και τέλειο φινίρισμα. Σε αντίθεση με τα ρολά ανοικτού τύπου προσφέρει: Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, θερμομόνωση, υψηλό ποσοστό διαφάνειας και δυνατότητα χρήσης φυσικού φωτισμού. Συνίσταται για παραθαλάσσιες περιοχές όπου η οξείδωση αποτελεί πρόβλημα. Ιδανικό για καταστήματα που θέλουν να προβάλλονται τα προϊόντα τους και για γκαράζ.

Επαγγελματικά Ρολά

Πλέγμα
Λίστα

Υπάρχει 1 προϊόν.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-1 από σύνολο 1

Ενεργά φίλτρα

Γκαραζόπορτα ρολό μεταλλικό G10 οικιακής χρήσης στα μέτρα...
  • Μόνο Online!
  • Με έκπτωση!
  • -50%

Γκαραζόπορτα ρολό μεταλλικό G10 οικιακής χρήσης στα μέτρα...

Γκαραζόπορτα ρολό από χαλύβδινο προφίλ γαλβανιζέ διάστασης 80mm με ηλεκτροστατική βαφή....

Κανονική τιμή 1.180,00 € -50% Τιμή 590,00 €