Φιλτράρισμα κατά

Συνδιασμός Υλικών - Materials Composition

Συνδιασμός Υλικών - Materials Composition

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

  • 178,00 € - 1.463,00 €

Μονόφυλλες Ανοιγόμενες Μπαλκονόπορτες

Μονόφυλλες Ανοιγόμενες Μπαλκονόπορτες

Europa 5000

Η σειρά "EUROPA 5000" εκτός από την κορυφαία υδατοστεγάνωση αυξάνει ακόµα περισσότερο και την ασφάλεια του κουφώµατος από πλευράς διάρρηξης, µε δυνατότητα τοποθέτησης µηχανισµού πολλαπλού περιµετρικού κλειδώµατος. Διαθέτει κάσωμα 60 mm, μηχανισμούς κατηγορίας Wk2, τρεις σειρές λάστιχα και διπλά κρύσταλλα πάχους έως 35 mm. Το σύστημα επιτρέπει την κατασκευή θυρών και παραθύρων με ένα ή περισσότερα φύλλα. Διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά εξαρτημάτων, που καλύπτουν άριστα κατασκευές, όπως ανοιγόμενα, ανακλινόμενα, μπαλκονόπορτες, εισόδους, φεγγίτες, σταθερά κ.α.

Europa 5500

Η σειρά "EUROPA 5500" εκτός από την κορυφαία υδατοστεγάνωση και θερμο-ηχομόνωση αυξάνει ακόμα περισσότερο και την ασφάλεια του κουφώματος απο πλευράς διάρρηξης, με δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού πολλαπλού περιμετρικού κλειδώματος. Η θερμομόνωση των προφίλ επιτυγχάνεται με την χρήση πολυαμιδίων 24mm στα φύλλα τζαμιού, τις κάσες και τα μπινί. O συντελεστής θερμοπερατότητας είναι Uf=2.5 W/m2K. Υπάρχει διαθέσιμη και η εκδοση Europa 5500 Hybrid S.I. με Uf=1,4-1,8 W/m2K. Διαθέτει κάσωμα 78mm, μηχανισμούς ανάκλησης κατηγορίας Wk3, διπλά κρύσταλλα πάχους έως 53 mm. Για θερμομονωτικά ανοιγόμενα κουφώματα (πόρτες, παράθυρα, ανακλινόμενα, σταθερά κ.α.)

Europa 850

Η σειρά “EUROPA 850” είναι ένα νέο Οικονομικό σύστημα απλών ανοιγόμενων κουφωμάτων με δυνατότητα δύο εκδόσεων: της απλής έκδοσης και αυτής με μηχανισμό περιμετρικού κλειδώματος για ιδιαίτερη ενισχυμένη ασφάλεια. Η στεγάνωση και των δύο εκδόσεων επιτυγχάνεται με 3 σειρές ελαστικών ενώ ο σχεδιασμός τους προβλέπει την ασφαλή απορροή της υγρασίας. Διαθέτει κάσωμα 50 mm, τρεις σειρές λάστιχα και διπλά κρύσταλλα πάχους έως 37 mm. Το σύστημα επιτρέπει την κατασκευή θυρών και παραθύρων με ένα ή περισσότερα φύλλα. Διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά εξαρτημάτων, που καλύπτουν άριστα κατασκευές, όπως ανοιγόμενα, ανακλινόμενα, μπαλκονόπορτες, εισόδους, φεγγίτες, σταθερά κ.α.

Europa 8500

Η σειρά “Prima 8500”, είναι νέο Οικονομικό Θερμομονωτικό Ανοιγόμενο Σύστημα. Αποτελεί την θερμομονωτική έκδοση του συστήματος “Prima 850” διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά του σε σχέση με την απλή ή περιμετρικού κλειδώματος εκδοχή. Η στεγάνωση και των δύο εκδόσεων επιτυγχάνεται με 3 σειρές ελαστικών ενώ ο σχεδιασμός τους προβλέπει την ασφαλή απορροή της υγρασίας. Η θερμομόνωση των προφίλ επιτυγχάνεται με την χρήση πολυαμιδίων 20 mm σε φύλλο και κάσα. O συντελεστής θερμοπερατότητας είναι Uf=3.0 W/(m2*K). Διαθέτει κάσωμα 54 mm, τρεις σειρές λάστιχα και διπλά ή ρτιπλά κρύσταλλα πάχους έως 44 mm. Το σύστημα επιτρέπει την κατασκευή θυρών και παραθύρων με ένα ή περισσότερα φύλλα. Διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά εξαρτημάτων, που καλύπτουν άριστα κατασκευές, όπως ανοιγόμενα, ανακλινόμενα, μπαλκονόπορτες, εισόδους, φεγγίτες, σταθερά κ.α.

KBE Classic

Η άνεση, η ασφάλεια, η λειτουργικότητα και η οικονομία αποτελούν τους βασικούς άξονες δημιουργίας των κουφωμάτων PVC-U της σειράς System_70mm της ΚΒΕ. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία πέντε θαλάμων και το μεγαλύτερο βάθος εγκατάστασης, η σειρά ΚΒΕ-70 προσφέρει ένα αρκετα χαμηλό συντελεστή θερμοπερατότητας που βοηθά στην μείωση του κόστους θέρμανσης και αυξάνει την άνεση του σπιτιού σας. Με τις στρογγυλευμένες ακμές τους τα εκλεπτυσμένα παράθυρα της σειράς προσφέρουν σύγχρονη οπτική και ιδιαίτερα αρμονικό αποτέλεσμα. Οι ξύλινες παραλλαγές διακοσμήσεων και χρώματος δίνουν ελευθερία και δυνατότητα επιλογών. Συνδυάζει προσιτή τιμή με εξαιρετικά χαρακτηριστικά ποιότητας, λειτουργικότητας, ασφάλειας, αισθητικής και οικονομίας, προσφέροντας μια σύγχρονη οικολογική λύση.

KOMMERLING 76

Η νέα σειρά KOMMERLING 76 δεν συμβιβάζεται αλλά προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου κουφώματος. Από το σχέδιο μέχρι τη λειτουργία, τη φυσική κατασκευής και τις τιμές μόνωσης σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της αξίας, πληροί όχι μόνο τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές απαιτήσεις. Λεπτά προφίλ επιτρέπουν την τοποθέτηση μεγαλύτερων υαλοπινάκων. Η μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σε απομίμηση ξύλου ή σε χρώματα RAL σας δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσετε την προσωπική σας νότα στην επιλογή του χρώματος. Η λεπτή πρόσοψη των προφίλ, δεν είναι μόνο ελκυστική για νέες εγκαταστάσεις αλλά και ιδανική για αρχιτεκτονικά και ενεργειακά απαιτητικές ανακαινίσεις κουφωμάτων. Η τοποθέτηση μηχανισμών σύγχρονης τεχνολογίας, επιτρέπει την κατασκευή κουφωμάτων παντός τύπου, ευκολία στη χρήση και άψογη λειτουργικότητα.

Μονόφυλλες Ανοιγόμενες Μπαλκονόπορτες

Πλέγμα
Λίστα

Υπάρχουν 12 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 12

Ενεργά φίλτρα

Μπαλκονόπορτα Ανοιγόμενη Μονόφυλλη eCoplam 71

Τo σύστημα 71mm διπλής στεγάνωσης με 6 θαλάμους είναι ιδανικό για ανακαινίσεις και νέες κατασκευές.

Τιμή 178,68 €

Μπαλκονόπορτα Ανοιγόμενη Μονόφυλλη KBE 70AD

Τα συστήματα 70mm διπλής και κεντρικής στεγάνωσης είναι ιδανικά για ανακαινίσεις και νέες...

Τιμή 196,43 €

Μπαλκονόπορτα Εξωτερικά Ανοιγόμενη Μονόφυλλη EUROPA

το Europa 850 είναι σύστημα ανοιγόμενων και σταθερών κουφωμάτων με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης.

Τιμή 253,03 €

Μπαλκονόπορτα Ανοιγόμενη Μονόφυλλη GEALAN S8000 IQ

Το σύστημα S8000IQ πρωτοπορεί με τους έξι θαλάμους στην κάσα και στο φύλλο. Ιδανικό για νεες...

Τιμή 260,38 €

Μπαλκονόπορτα Ανοιγόμενη Μονόφυλλη ETEM Ε38

Το Ε38 είναι ένα επαναστατικό ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να...

Τιμή 299,39 €

Μπαλκονόπορτα Ανοιγόμενη Μονόφυλλη KÖMMERLING 76MD

Η νέα σειρά KÖMMERLING 76 δεν συμβιβάζεται αλλά προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου...

Τιμή 311,04 €

Μπαλκονόπορτα Ανοιγόμενη Μονόφυλλη EUROPA 850

Μπαλκονόπορτα ανοιγόμενη Europa 850 με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Μία για πάντα!

Τιμή 361,68 €

Μπαλκονόπορτα Ανοιγόμενη Μονόφυλλη ETEM Ε45

Το Ε45 ανήκει στη νέα γενιά θερμομονωτικών ανοιγόμενων συστημάτων. Με γνώμονα τη διατήρηση της...

Τιμή 377,52 €

Μπαλκονόπορτα Ανοιγόμενη Μονόφυλλη EUROPA EOS60 Hybrid

Μπαλκονόπορτα ανοιγόμενη EUROPA EOS60, μειώνει την απαιτούμενη κτηριακή ενέργεια και προσφέρει...

Τιμή 446,59 €

Μπαλκονόπορτα Ανοιγόμενη Μονόφυλλη ETEM Ε68 με υψηλή...

Το E68 της Etem προσφέρει υψηλή θερμομόνωση & άριστη υδατοστεγανότητα στην κατηγορία του....

Τιμή 498,59 €

Μπαλκονόπορτα Ανοιγόμενη Μονόφυλλη EUROPA Α40 με υψηλή...

Το νέο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα EUROPA Hybrid A40 SI αποτελεί την κορυφαία πρόταση της...

Τιμή 581,34 €

Ξύλινη Μπαλκονόπορτα Ανοιγόμενη Μονόφυλλη Winco68

οι μπαλκονόπορτες Winco68 ανήκουν στη νέα γενιά ξύλινων συστημάτων από μασίφ τρικολλητή ξυλεία...

Τιμή 1.462,47 €