ΕΣΠΑ

Φιλτράρισμα κατά

Συνδιασμός Υλικών - Materials Composition

Συνδιασμός Υλικών - Materials Composition

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

  • 361,00 € - 3.671,00 €

Πόρτες Κεντρικής Εισόδου

Πόρτες Κεντρικής Εισόδου

Πόρτες Κεντρικής Εισόδου Αλουμινίου

Η Winco είναι υπερήφανη που προσφέρει στους πελάτες της μια τεράστια γκάμα από πόρτες εισόδου αλουμινίου περισσότερο από επαρκής για να καλύψει όλα τα γούστα. Από παραδοσιακές, σε σύγχρονες, είναι απίθανο να μην βρείτε το σχέδιο των ονείρων σας στο ευρύ φάσμα των προϊόντων μας.Όλες οι πόρτες εισόδου αλουμινίου είναι κατασκευασμένες από υλικό υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένες από το Γερμανικό Ινστιτούτο IFT ROSENHEIM, εξασφαλίζοντας υψηλή ηχομόνωση και θερμομόνωση, ενώ επίσης είναι εξαιρετικά ανθεκτικές σε όλα τα είδη των καιρικών συνθηκών. Πλεονεκτήματα : - Μεγάλη ποικιλία σχεδίων. - Ενεργειακοί υαλοπίνακες (Low-E), με διπλή ή και τριπλή υάλωση. - Πολλές επιλογές από διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού ασφαλείας - Πιστοποιημένες βαφές πούδρας.

Τα πρεσαριστά panels της σειράς 5000 είναι ο απόλυτος συνδυασμός μοντέρνου και κλασσικού χαρακτήρα με μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων να τα συνοδεύει.Αποτελούνται από κατάλληλα διαμορφωμένα πρεσαριστά φύλλα αλουμινίου στο εξωτερικό τους μέρος και από ειδικό θερμο-ηχομονωτικό υλικό υψηλής πυκνότητας εσωτερικά. Η αποτύπωση του σχεδίου γίνεται με πρωτοποριακή μέθοδο δημιουργώντας πρεσαριστή κορνίζα προς τα έξω για καλύτερο αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα. Διαθέτουν επίσης διπλά τζάμια που στο εσωτερικό τους υπάρχει δυνατότητα επιλογής καϊτιών σε χρώματα όρο, λευκό και inox, κρύσταλλα βιτρό ή ασφάλειες αλουμινίου. Η αντικατάσταση των τζαμιών , όταν χρειαστεί, είναι πολύ εύκολη χάρη ειδικό λάστιχο που τοποθετείται από την εσωτερική πλευρά. Τα πρεσαριστά panels της σειράς 5000 διακρίνονται για τη μεγάλη ποικιλία των σχεδίων τους και διατίθενται σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής καθώς και σε χρώματα απόχρωσης ξύλου καλύπτοντας κάθε αισθητική απαίτηση.

Τα panels της σειράς 6000 έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες τις αγοράς για κάτι νέο, πρωτοποριακό και φυσικά μοντέρνο για την πόρτα κυρίας εισόδου.Κατασκευάζονται από ανοξείδωτο μέταλλο (inox 316) , το οποίο σε συνδυασμό με τα ανάλογα κρύσταλλα βιτρό ή χυτό γυαλί (fused) και το αλουμίνιο αποτελούν ότι πιο μοντέρνο έχει να επιδείξει ο χώρος τα τελευταία χρόνια.

Παραδοσιακά panels αλουμινίου με κορνίζες και δυνατότητα ανοιγόμενου και ανοιγο-ανακλινόμενου παραθύρου.

Ενισχυμένα panels αλουμινίου που διακρίνονται για την παραδοσιακή τους εμφάνιση. Στο εξωτερικό τους μέρος φέρουν φύλλα και κορνίζες αλουμινίου βαρέως τύπου και εσωτερικά ειδικό θερμο-ηχομονωτικό υλικό υψηλής πυκνότητας.Διαθέτουν ασφάλειες αλουμινίου εσωτερικά των τζαμιών και παραδοσιακά διακοσμητικά στοιχεία από προφίλ αλουμινίου εξωτερικά, για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.Τα παραδοσιακά panels της σειράς 1000 διακρίνονται σε δύο τύπους:

1) με παραδοσιακά διακοσμητικά στοιχεία

2) χωρίς παραδοσιακά διακοσμητικά στοιχεία

Παραδοσιακά panels αλουμινίου με κορνίζες και δυνατότητα ανοιγόμενου και ανοιγο-ανακλινόμενου παραθύρου.

Κύριο χαρακτηριστικό των παραδοσιακών panels της σειράς 3000 είναι η απευθείας αποτύπωση του παραδοσιακού σχεδίου επάνω στο panel, δημιουργώντας πρεσαριστή κορνίζα προς τα έξω, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πρόσθετες κορνίζες, εκτός των διακοσμητικών στοιχείων.Ενισχυμένα panels αλουμινίου που διακρίνονται για την παραδοσιακή τους εμφάνιση. Στο εξωτερικό τους μέρος φέρουν φύλλα και κορνίζες αλουμινίου βαρέως τύπου και εσωτερικά ειδικό θερμοηχομονωτικό υλικό υψηλής πυκνότητας.Διαθέτουν ασφάλειες αλουμινίου εσωτερικά των τζαμιών και παραδοσιακά διακοσμητικά στοιχεία από προφίλ αλουμινίου εξωτερικά, για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.Τα παραδοσιακά panels της σειράς 3000 διακρίνονται σε δύο τύπους:

1) με παραδοσιακά διακοσμητικά στοιχεία

2) χωρίς παραδοσιακά διακοσμητικά στοιχεία

Πόρτες Κεντρικής Εισόδου PVC

Η Winco είναι υπερήφανη που προσφέρει στους πελάτες της μια τεράστια γκάμα από πόρτες εισόδου για συνθετικά κουφώματα περισσότερο από επαρκής για να καλύψει όλα τα γούστα. Από παραδοσιακές, σε σύγχρονες, είναι απίθανο αν μην βρείτε το σχέδιο των ονείρων σας στο ευρύ φάσμα των προϊόντων μας. Είτε είναι συνθετικά πάνελ ABS είτε πάνελ αλουμινίου, όλες οι πόρτες εισόδου για συνθετικά κουφώματα είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα από αναγνωρισμένα ινστιτούτα δοκιμών, εξασφαλίζοντας υψηλή ηχομόνωση και θερμομόνωση, ενώ επίσης είναι εξαιρετικά ανθεκτικές σε όλα τα είδη των καιρικών συνθηκών. Πλεονεκτήματα : - Μεγάλη ποικιλία σχεδίων. - Ενεργειακοί υαλοπίνακες (Low-E), με διπλή ή και τριπλή υάλωση. - Πολλές επιλογές από διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού ασφαλείας - Πιστοποιημένα υλικά. Τα συνθετικά πανελ ABS ειναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων προσφέροντας ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα. Κατασκευασμένα από πιστοποιημένα υλικά κορυφαίας ποιότητας, τα συνθετικά πάνελ προσφέρουν, κορυφαία θερμομόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας, υψηλή αντοχή ακόμα και στις πιο δυσμενέις κλιματολογικές συνθήκες, απαιτούν μηδενική συντήρηση και είναι πλήρως ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε τα συνθετικά σας κουφώματα με πάνελ αλουμινίου για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα.Με επικάλυψη ειδικού foil για ακριβή χρωματικό συνδιασμό με τα συνθετικά κουφώματα, μπορείτε να έχετε όλα τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου στις συνθετικές σας εισόδους

Πόρτες Κεντρικής Εισόδου

Πλέγμα
Λίστα

Υπάρχουν 22 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 22

Ενεργά φίλτρα

Πόρτα Εισόδου Διαμερίσματος Ξύλινη WINDO45 με επιφάνεια...

Πόρτα κύριας εισόδου διαμερίσματος WINDO45 ξύλινη με επένδυση φύλλου laminate κατασκευασμένη στις...

Τιμή 361,02 €

Πόρτα Καταστήματος 〡Οικίας με τζάμι

Πόρτα με σύστημα αλουμινίου σε απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Η στεγάνωση της επιτυγχάνεται με...

Τιμή 476,77 €

Πόρτα Εισόδου Οικονομική EUROPA

Πόρτα με σύστημα EUROPA σε απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Η στεγάνωση της επιτυγχάνεται με τρείς...

Τιμή 561,59 €

Πόρτα Εισόδου Πολυκατοικίας Εξωτερική EUROPA

Πόρτα με σύστημα EUROPA 850 σε απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Η στεγάνωση της επιτυγχάνεται με...

Τιμή 590,87 €

Πόρτα Εισόδου Οικίας Εξωτερική ETEM με Θερμομόνωση

Η σειρά Πόρτας Ε45 ανήκει στη νέα γενιά θερμομονωτικών συστημάτων. Με γνώμονα τη διατήρηση της...

Τιμή 625,40 €

Πόρτα Εισόδου Οικίας Συνθετική GEALAN

Το Γερμανικό σύστημα πορτών οικίας S8000IQ πρωτοπορεί με τους έξι θαλάμους στην κάσα και στο...

Τιμή 629,45 €
Πόρτα Εισόδου Διαμερίσματος Ασφαλείας Θωρακισμένη
  • Μόνο Online!
  • Με έκπτωση!
  • -25%

Πόρτα Εισόδου Διαμερίσματος Ασφαλείας Θωρακισμένη

Θωρακισμένη πόρτα WINDO ασφάλειας με εύκολη τοποθέτηση. Νιώσε την Ασφάλεια!

Κανονική τιμή 939,10 € -25% Τιμή 704,33 €

Πόρτα Εισόδου Οικίας Εξωτερική EUROPA με Θερμομόνωση

Πόρτα EUROPA σειράς EOS 60 με θερμοδιακοπή σε απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Η στεγάνωση της...

Τιμή 736,59 €
Πόρτα Οικίας Αλουμινίου Ασφαλείας WINDO X-100 με θερμομόνωση
  • Με έκπτωση!
  • -20%

Πόρτα Οικίας Αλουμινίου Ασφαλείας WINDO X-100 με θερμομόνωση

Η πόρτα αλουμινίου WINDO με θερμοδιακοπή 18mm και συνολικού βάθους εγκατάστασης 65mm, σε...

Κανονική τιμή 1.164,29 € -20% Τιμή 931,43 €

Πόρτα Εισόδου Οικίας Συνθετική KÖMMERLING 76MD

Η νέα σειρά πορτών KÖMMERLING 76MD δεν συμβιβάζεται αλλά προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα μιας...

Τιμή 980,48 €

Πόρτα Οικίας Αλουμινίου Ασφαλείας WINDO X-420 με θερμομόνωση

Η πόρτα αλουμινίου WINDO με θερμοδιακοπή 18mm και συνολικού βάθους εγκατάστασης 65mm, σε...

Τιμή 1.178,74 €

Πόρτα Οικίας Αλουμινίου Ασφαλείας WINDO X-150 με θερμομόνωση

Η πόρτα αλουμινίου WINDO με θερμοδιακοπή 18mm και συνολικού βάθους εγκατάστασης 65mm, σε...

Τιμή 1.198,27 €