Η WINCO , αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για οικονομία αλλα και φιλικότητα προς το περιβάλλον χρησιμοποιεί σε όλα τα κουφώματα της διπλά πολυστρώματικά ενεργειακά κρύσταλλα της κορυφαίας εταιρείας Saint Gobain.


 
 
Διπλή λειτουργία για τη δική σας άνεση ! Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση. Με το νέο SGG PLANISTAR EVO μπορείτε να απολαμβάνεται την τέλεια θερμοκρασία και το ιδανικό φως σε κάθε εποχή του χρόνου. Η λειτουργία άνεσης χειμώνα-καλοκαιριού διατηρεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όλο το χρόνο και η ανακλαστικότητα παρέχει άνεση και προστασία της ιδιωτικής ζωής Ξακουστά για την εξαιρετικά ουδέτερη εμφανισή τους, τα κρύσταλλα PLANISTAR αντανακλούν πολύ αποτελεσματικά τη μεγάλου κύματος θερμική ακτινοβολία πίσω στο δωμάτιο, μειώνοντας έτσι τις θερμικές απώλειες μέσω των παραθύρων ενώ συνάμα μεγιστοποιείται το κέρδος ηλιακής θερμότητας και φυσικού φωτισμού. Ένας συνδιασμός από μικροσκοπικά λεπτές στρώσεις οξειδίου μετάλλου εφαρμόζεται σε υψηλής ποιότητας διαφανές γυαλί Planilux χρησιμοποιώντας ειδικές διαδικασίες υπό συνθήκες κενού. Ανάλογα με τη σύνθεση αυτών των διάφανων επιστρώσεων, μπορούν να παραχθούν πολλά διαφορετικά προιόντα με διαφορετικές τιμές θερμικής απόδοσης, φασματομετρικές τιμές και χαρακτηριστικά.
Τα ενεργειακά κρύσταλλα Planistar είναι σχεδιασμένα για χρήση σε όλες τις εφαρμογές διπλής υάλωσης , με κάθε είδους κάσα , για νέες κατασκευές ή αντικατάσταση. Ειδικότερα πλήρούν όλες τις προυποθέσεις για χρήση σε παράθυρα, πόρτες, αίθρια αλλά και υαλοπετάσματα κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων.ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ :(+) Βελτιωμένη θερμομόνωση.

Ένας διπλός υαλοπίνακας με κρύσταλλα Planistar είναι έως και 3 φορές πιο αποδοτικός από ένα απλό διπλό υαλοπίνακα και προσφέρει σημαντικά καλύτερη θερμική μόνωση σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς υαλοπίνακες χαμηλής εκπομπής (low-E) σκληρής επίστρωσης. Προσφέρει δηλαδή :

Σημαντική μείωση των λογαριασμών θέρμανσης.
Βελτιωμένη απόδοση, παρέχοντας αυξημένη προστασία από τον ήλιο.
Βελτιωμένη άνεση με λιγότερα ρεύματα και σημεία χαμηλής θερμοκρασιάς κοντα στους υαλοπίνακες.
Μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας.
Συμμόρφωση με τους νέους οικοδομικούς κανονισμούς.


(0) Ουδέτερη εμφάνιση.

Η νέα γενιά επιστρώσεων Planistar είναι εξαιρετικα ουδέτεροι τόσο στη διάδοση αλλα και στην αντανάκλαση του φωτός σε σχέση με τα παραδοσιακά κρύσταλλα σκληρής επίστρωσης που συνήθως έχουν κίτρινη / καφέ απόχρωση.


✶ Εξαιρετική καθαρότητα.


Η σειρά Planistar της Saint Gobain προσφέρει υψηλά επίπεδα διαπερατότητας του φωτός, μεγιστοποιώντας την είσοδο του φυσικού φωτός μέσα στο κτίριο. Επίσης, αυτός ο τύπος επίστρωσης επωφελείται από τη απουσία του "φαινόμενου ομίχλης" που παρατηρείται σε προιόντα σκληρής επίστρωσης.❐ Βελτιωμένη αισθητική

χάρη στη μείωση του εξωτερικού επιπέδου ανάκλασης.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ⚙︎ Με το SGG PLANISTAR EVO παρατηρείτε τις εποχές να περνούν μέσα από την άνεση του σπιτιού σας, καθώς σας εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Με το SGG PLANISTAR EVO χάνετε την αίσθηση του χρόνου, χάρη στο περιβάλλον που δημιουργεί η σταθερά ιδανική θερμοκρασία και ο φωτισμός, όλο το χρόνο.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 


Η ιδανικής θερμοκρασία για το σπίτι σας - άνεση και δροσιά ακόμα και τις πιο ζεστές ημέρες.
To SGG PLANISTAR EVO συνδιάζει τέλει το φυσικό φωτισμό και τη δροσιά στο εσωτερικό, χάρη στο βαθμό ανάκλασης της ηλιακής ενέργειας που φθάνει έως και το 62 %, ακόμα και όταν πρόκειται για μεγάλα υαλοπετάσματα. Αυτό το πλεονέκτημα του υαλοπίνακα SGG PLANISTAR EVO για τη διατήρηση τη βέλτιστης θερμοκρασίας σε εσωτερικό χώρο αντικατοπτρίζεται στην χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας λόγω του μειωμένου βαθμού χρήσης του συστήματος κλιματισμού. Το SGG PLANISTAR EVO θέτει νέα πρότυπα στη σχεδίαση παραθύρων σε βάρος των αντιαισθητικών περσίδων, ενώ παρέχει τον απαραίτητο φωτισμό για καλύτερη ποιότητα ζωής. Επίσης, η αυξημένη θερμική άνεση καθιστά δυνατή τη χρήση μεγάλων γυάλινων επιφανειών σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις αρχιτεκτονικής σχεδίασης.ΦΘΙΝΟΠΩΡO ☔︎ 


Με το SGG PLANISTAR EVO , η μετάβαση στον ψυχρό καιρό γίνεται ανεπαίσθητη διασφαλίζοντας την άνεση και μειώνοντας το πρώιμο κόστος θέρμανσης.


ΧΕΙΜΩΝΑΣ ⛄︎


Το SGG PLANISTAR EVO αντιπροσωπεύει ένα επιπλέον βήμα στην επαναστατική σειρά προιόντων της Saint Gobain Glass καθώς παρέχει τριπλάσια μόνωση από εκείνη του τυπικού διπλού υαλοπετάσματος. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα κατά τους χειμερινούς μήνες είναι η ζεστασιά και η άνεση που διασφαλίζει. Με το SGG PLANISTAR EVO , η απώλεια θερμότητας μειώνεται και οι κρύες περιοχές κοντά στα παράθυρα είναι ανεπαίσθητες.ΑΝΟΙΞΗ ☘︎


Το παράθυρο διπλού υαλοπίνακα με SGG PLANISTAR EVO παρέχει όλη την απαραίτητ άνεση, ανεξάρτητα από τις αλλαγές του καιρού που χαρακτηρίζουν την εποχή.

⚙︎ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Simulated performance datas

◎ LuminousFactors             CIE (15-2004) 

LightTransmittance (TL)                      61%

Outdoor Reflectance(RLe)                   23%

Indoor Reflectance (RLi)                     26%

⚡︎ Energy Factors.                EN410 (2001-04) 

Transmittance (TE)                            37%

Outdoor Reflectance (Ree)                  38%

Indoor Reflectance (Rei)                     44%

AbsorotanceA1 (AE1)                         24%

Absorptance A2 (AE2)                         1%

☀︎ Solar Factors.                EN410 (2011-04)

Solar Factor (g)                                0.39

Shading Coefficient (SC)                   0.45

⛅︎ Thermal Transmission(Ug)

Ug                                                1.0 W/(m2.K)

Anglerelativeto the vertical                   0°

ıılıı Acoustics                       EN 12758

Acoustic simulatedvalues

Rw

STC(ASTM E413)                        35

OITIC (ASTM E1332)                  27

␥ Color Rendering.             CIE (15-2004)

Transmission (Ra)                       97

Reflection (Ra)                           98

☑︎Safety Class                     EN12600

Pendulum BodyResistance.      NPD

ꗃ Anti-Burglary                   EN356

Burglar Resistance                  NPD

⌋Manufacturing Sizes

Nominal Thickness                   25mm

Weight                                    22.5 kg/m² 

Co₂ ☁︎ Sustainability

Carbon footprint

The value is calculated regarding the composition computed based on the standard EN 15804+A2 (2019)

Global Warming Potential (GWP)

(kg, CO, equiv/m²) European average

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Υπάρχει ∆υνατότητα κατασκευής υαλοπινάκων σε πολλά είδη , Κατόπιν Παραγγελίας.

Επίσης Υπάρχει ∆υνατότητα Κατασκευής  Ειδικών Μεγάλων ∆ιαστάσεων, Κατόπιν Παραγγελίας

Για Περισσότερες Πληροφορίες Απευθυνθείτε στο Τμήμα Πωλήσεων.

✉︎ sales@winco.gr

ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ
ΣΙΤΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ
ΑΙΘΡΙΑ
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
DOWNLOADS
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
ΕΡΓΑ
ΠΑΡΤΕ ΤΙΜΗ
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ
Υπολογιστης Εξοικονομησης Ενεργειας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ